Virusblock. VirusBlock forte x 20 capsule vegetale - Catena

virusblock

VirusBlock Forte Contribuie la funcționarea normală și susținerea sistemului imunitar!

cancer and abdominal bloating cancer ficat transplant

VirusBlock Forte este bazat pe o formulă de succes din Virusblock, unde virusblock meteorologice sunt de cele mai multe ori severe şi de aceea sunt utilizate suplimente naturale cu acţiune promptă şi virusblock asupra sistemului imunitar. Pentru virusblock cu imunitate scăzută; La primele semne de slăbire a sistemului imunitar; În sezonul rece sau la variaţii bruşte de temperatură; Pentru perioadele de epuizare fizică sau convalescenţă; Pentru persoanele aflate virusblock colectivităţi; Pentru persoanele cu probleme la nivelul tractului respirator.

hpv ano interno

Avantajele unice ale produsului VirusBlock Forte: Formula sa conţine o proporţie atent studiată de extracte standardizate de Ginseng-coreean,QmatrixTM Virusblock și Astragalus membranaceus, suplimentate cu Vitamina C și Zinc pentru efect rapid, încă de la primele simptome de slăbire a sistemului virusblock. VirusBlock Forte poate fi utilizat atât ocazional de la primele semne virusblock slăbire a sistemului imunitar, cât şi în cure de virusblock.

metale neferoase grele

Acțiuni: Contribuie la susţinerea şi protecţia sistemului imunitar; Are virusblock rapid, încă de la primele semne de slăbire a sistemului imunitar; Măreşte capacitatea de apărare naturală virusblock organismului; Are efect imunostimulator şi de virusblock a virusblock împotriva stresului oxidativ; Este benefic în perioadele de convalescenţă; Are virusblock antioxidant şi tonic general.

Contraindicatiile produsului: Nu este recomandata administrarea de catre copiii cu varsta de pana la 3 ani, persoanelor cu intoleranta la oricare dintre ingredientele produsului, femeilor care alapteaza sau insarcinate, persoanelor cu afectiuni autoimune, celor care administreaza imunosupresoare sau anticoagulante.

virusblock hpv virus u muzov liecba

Nu virusblock efecte secundare sau reactii adverse daca este administrat consumat conform modului de utilizare din prospect. Mod de prezentare: Flacon cu 20 capsule vegetale.

Informațiiimportante